Sekretesspolicy

Kontakta oss – vi hjälper dig gärna!

VIA E-POST

Frågor om din beställning: lena@dontworry.se

Produktfrågor: info@dontworry.se

 

Integritetspolicy

Vi skyddar dina personuppgifter:

Det är viktigt för oss på Don´t Worry Sweden AB att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. Därför är vi öppna med hur vi samlar in och behandlar den information som vi sparar om dig hos oss.

Personuppgifter är all information som kan användas för att identifiera en enskild person. Exempel på detta kan vara grundläggande uppgifter om dig som namn och kontaktuppgifter, men även din köphistorik på ditt abonnemang och inköpta varor.

Vi ser till att dina personuppgifter alltid är skyddade hos oss, och att behandlingen följer både gällande dataskyddsregler (GDPR), interna riktlinjer och rutiner. GDPR står för General Data Protection Regulation och är en ny dataskyddslag som börjar gälla inom EU den 25 maj 2018. GDPR ersätter den svenska personuppgiftslagen (PuL).

Var behandlar vi dina personuppgifter?

Vi strävar alltid efter att behandla dina personuppgifter inom EU/EES-området. Information från webbplatsen lagras i vårt datasystem Pyramid .

Vi mottar och sparar informationen du skriver in på vår webbplats (som namn, adress, telefonummer, e-post etc.) eller som du på annat sätt förser oss med. Vi använder den informationen för syften som att fullborda beställningar, svara på dina frågor och kommunicera med dig gällande våra tjänster och produkter.

Vi respekterar din integritet hos oss. Inte vid något tillfälle ger vi dina kontaktuppgifter och kontouppgifter åt en tredje parts.

Rättigheter:

Du har vissa rättigheter kopplade till dina personuppgifter som vi har sparade hos oss. Du har bland annat rätt att hämta hem ett registerutdrag med dina personuppgifter och få dina uppgifter rättade. För att kunna uppfylla dina rättigheter måste vi behandla dina personuppgifter.

Rätt till information: Du kan begära att få en kopia på de personuppgifter vi har om dig.

Rätt till rättelse: Du kan begära att få din information rättad eller borttagen om du anser att den är inkorrekt.

Rätt till radering: Du kan begära att vi ska radera dina personuppgifter.

På Datainspektionens hemsida kan du läsa mer om dataskyddsförordningen och vilka rättigheter du har. Du kan också läsa på EU:s hemsida: www.eugdpr.org.

Funktioner kräver att webbplatser ska komma ihåg de val som görs.